Min blogg är ful

Jag har kommit på en sak... min blogg är ful.
Jag har kommit på en annan sak också... jag vill inte att min blogg ska vara ful...
Det jag däremot inte har kommit på än är hur man gör en snygg blogg. Det stör mig!
Jag tycker inte om saker som stör mig... utom Abbe då...

Hur som helst, någon som läser det här och vet hur man fixar sin blogg så att den blir snygg får gärna vara så gullig och ge mig en designa-din-blogg lektion.

Jag brukar inte vara speciellt fåfäng, speciellt inte med bloggar. Men jag har kommit på att om man har en snyg blogg så läser folk den i större utsträkning. Och jag vill ha läsare... annars hade jag ju inte skrivit.

Så för att folk ska slippa läsa alla patetiska bloggar som handlar om vad folk köper för skor och liknande så ska jag få folk att läsa min blogg... för jag har aldrig råd att köpa skor.

Tack på förhand....



Till alla er....

Det kommer svåra stunder i varje människas liv... stunder då känslorna tar överhand och man vet varken ut eller in. Men det finns en sak man inte får glömma, speciellt inte i dem stunderna och det är vilka människor man har vid sin sida. Ni vet dem där som när det väl kommer till kritan alltid ställer upp, dem amn älskar.... dem som betyder allt.

Jag är inne i en väldigt känslosam tid i mitt liv just nu. Mycket lycka, mycket kärlek, mycket rädsla, mycket ilska och mycket nedstämdhet.

Jag vill skriva ett inlägg ett er... ni som betyder allt.... givetvis utan inbördes ordning!!!

Mio
Min älskade pojkvän... mitt livs största kärlek. Jag vet att jag kan vara väldigt jobbig ibland, att jag kan säga saker som jag sen ångrar... sådär i stundens hetta... Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig mer än någonting annat på den här jorden.  Du är min lycka, du är mitt allt. Jag älskar att se dig glad, jag älskar ljudet av ditt skratt och jag älskar att titta på Kyle XY med dig hemma hos din mamma. Din famn är den tryggaste platsen på jorden för mig. Dina hjärtslag och dina andetag när du ligger och sover vid min sida är det mest harmoniska jag har upplevet. Jag är för alltid din!

Mamma
Du är den starkaste och mest beundrans värda människa jag någonsin har träffat. Vi ses inte varje dag men jag hoppas att du vet att du alltid finns i mina tankar. Allt stöd du ger mig, all kärlek jag får från dig... inga ord i världen kan beskriva hur mycket det betyder för mig. Det svåra med att vara en dotter är att jag inte vet hur jag ska visa all den uppskattning jag har. Jag är så tacksam att få ha dig i mitt liv. Att just du blev min mamma. Allt som har hänt i våra liv, allt vi har upplevt och gått igenom... du och jag... Jag älskar dig!

Robert
Min söta underbara Robert! Min lilla ängel! Du har varit min bästa vän i många år nu. Tänk vilka fina stunder vi haft tillsammans. Vad hade jag gjort utan dig? DÖTT!! Tack för att du alltid har stått kvar och aldrig svikit! När jag tänker på dig och vad du betyder för mig blir jag tårögd! Tänk om alla kunde ha en vän som du... det skulle inte finnas mycket lidande kvar i världen. Jag hoppas att jag alltid får ha dig kvar i mitt liv och visa dig hur mycket jag älskar dig!

Abbe
Well... det här känns jobbigt. Helt plötsligt blev det här inlägget ett erkännande. Du och jag har en relation som är uppbyggd på mobbning. And I love it! Fast nu mer är det mobbning plus vattenpipa... hehe... Jag vet att du inte tycker om när jag är snäll mot dig... du blir generad... det är kul.. men det är inte därför jag har med dig i det här inlägget. Vi lärde känna varndra på Jakan och hade väldigt roligt på rasterna.. det jag inte viste då var att du skulle bli som en storebror och en bästa vän för mig. Jag älskar dig oerhört mycket... och det här tror jag inte att jag någonsin kommer säga igen. Tack för alla nätter du har träffat mig när jag mått dåligt, tack för alla vattenpipor, tack för alla skratt. I hope you know that I'll do anything for you!

Angelica
Är du en ängel eller är du? En av de sötaste människor som finns. Har du någon dålig sida överhuvudtaget?? Jag tror inte det! Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på dig. Du gör mig alltid så glad. Ingenting är svårt att prata med dig om. Alla kvälla hemma hos dig och din UNDERBARA familj (<3) det betyder jätte mycket för mig. Du är en av anledningarna att jag komer upp på morgonen och går till skolan även dem dagar jag verkligen inte orkar. Jag vet inte vilka ord jag ska använda för att berätta hur mycket jag älskar dig... men jag hoppas att du redan vet hjärtat!!

Jennifer
Det tog inte lång tid att fastna för dig. Första intrycket jag fick av dig var att du är HET... *I'm a bad person* När jag väl började prata med dig och umgås med dig upptäkte jag att du dessutom är en väldigt interligen och djup människa med en riktigt vacker själ. Du har ett temprament som är väldigt.... väldigt... ja du har ett väldigt temprament helt enkelt... men du får kasta hur många äpplen på mig som helts för du är en sån underbar människa att det är värt vad som helt (inga vattenmolen dock! ;) Vi har inte känt varandra speciellt länge men du har verkligen tagit en speciell plats i mitt hjärta. Du är en väldigt unik och fin person som jag värdesätter högt. Jag tror inte att jag har berättat det för dig förut...


NI ÄR MINA ÄNGLAR. TACK FÖR ATT NI STÅR UT MED MIG! JAG ÄLSKAR ER ALLA!

vilka bokstäver börjar ditt alfabet med?

Du vet alla dem där sakerna som är omöjliga. Allt det där du aldrig kommer klara av.... alla dem där hindrerna du aldrig kommer komma över.... jag har en sak att berätta om dem.... dem finns inte.
Du kan göra allt det där du har underskattat dig själv för mycket för att tro att du skulle klara av.
Det ända hindret som gör saker omöjliga för dig är din tro på att det är omöjligt...
Omöjligt, tänk om du aldrig hade lärt dig det ordet, tänk om du inte visste vad det var...  hur skulle du då se på dina hinder i livet? Hur skulle du då se på dina misslyckanden?
Du skulle se dem som möjligheter.
En flicka som är blind, döv och stum, vad kan hon klarar av i livet? Det ända rätta svaret är ALLT!
Även hon kan efter 40 års studerande ta examen, även hon kan lära sig att varje fall är ett tillfälle att resa sih upp igen och inget annat.
Tvekar du?
Se filmen BLACK, det är mer än bara en film, det är en insikt. En insikt som gör människor fria. Jag har aldrig känt så mycket hopp om min framtid som jag gör nu... jag vill att du som läser det här inlägget ska få känna samma sak.
Svårigheter finns...
Smärta finns....
Men jag vill att du raderar ordet omöjligt ur ditt vokabulär.

Tack Abbe... nu vet jag.